Anette Mortensen

2. november 2021


Anette Mortensen

Borgmester

Gift og mor til 2 børn.

Født og opvokset i Strøby Egede.


Hent min flyer her

Venstre Stevns - frihed til at leve godt


Stevns er DIT sted - NU OG I FREMTIDEN

    • Tryghed og trivsel
    • Stærk økonomi
    • Åbenhed og samarbejde på tværs

børn og unge

En god, tryg opvækst med høj kvalitet i skole, fritid og pasning. Det er den måde, vi bedst hjælper børn og unge godt på vej. De skal kunne gøre sig gældende og blive første vælgere til fremtidens spændende jobs.


ældre

Tryghed. Omsorg. Nærvær. Det skal være hverdagen for dig som ældre. Du skal have adgang til individuel pleje og støtte, som er tilpasset dit behov og dine ønsker.



Alle er forskellige og det vil vi skabe plads til



Bolig, job og infrastruktur

Stevns skal være det bedste sted at bo og leve for hele familien. For dig, der er iværksætter eller har job på Stevns, er det vores fokus at sikre optimale erhvervs vilkår. For dig, der har job uden for kommunen, vil vi styrke indsatsen for bedre trafikforhold og infrastruktur, så du kommer lettest muligt til og fra job.


Natur og miljø

Vi har fokus på vores miljø, naturen og vores store kystområder og vil sikre let adgang til vores mange naturperler på Stevns. Til glæde for os, der bor her,og de turister, der besøger os.



Vejen til resultater



Borgerinddragelse

Der skal være tid og plads til mere borgerinddragelse. Din mening tæller. Vi ønsker åbenhed, gennemskuelighed og at du som borger har mulighed for at blive hørt før, under og efter centrale beslutninger.


Stærk økonomi

Borgernes penge skal forvaltes effektivt og uden skattestigninger. Vi ønsker en fortsat velfungerende administration, en synlig ledelse og en borgmester, der er i øjenhøjde med borgerne, og som søger samarbejdet på tværs.



Vi vil vejen til resultater
Stem på Venstre
Stem på Anette Mortensen