Ny formand i Venstre Stevns

Birger Hauge

[email protected]

Kære medlemmer af Venstre Stevns.

 

Jeg havde her til aften den ære at blive valgt til formand for Venstre Stevns. Det stod ikke lige i min liste af nytårsforsætter, da jeg gik ind i 2016. Men jeg har aldrig været bange for at stå til ansvar for mine handlinger.

 

Jeg valgte side for Mogens Haugaard i den opstillingsvalgkamp, der sluttede for en måneds tid siden og da den siddende bestyrelse, som en konsekvens af det valg ikke ønskede at genopstille – var der i min optik ikke andet valg end at tage det ansvar der ligger i af få Venstre Stevns tilbage på sporet og være med til at danne det politiske- og organisatoriske grundlag, som vore politikere kan blive valgt på til både kommunalbestyrelse, regionsråd og folketing.

 

Jeg er meget opmærksom på at bølgerne er gået højt i Venstre Stevns det sidste halve år – men nu er det tid at kigge fremad og få den politiske dagsorden tilbage i fokus.

 

Jeg har været så heldig at der er 11 engagerede venstrefolk der har valgt at stille med op til bestyrelsen. Vi holder første bestyrelsesmøde den 10. oktober hvorefter vi vil opdatere både Venstre Stevns hjemmeside og vore Facebookside. Med data og aktiviteter

 

Om mig selv kan jeg kort sumerere, at jeg er 61 år gammel og bor med min hustru i store Heddinge. Jeg er det man kan kalde en seriel iværksætter inden for tele- og medieteknologi. Jeg har været aktiv i politik siden jeg var 18 år og i 1996 fandt jeg mit liberale ståsted i Venstre. Jeg er tilflytter til Stevns fra Solrød, hvor jeg både havde fornøjelsen at være vælgerforeningsformand og medlem af byrådet for Venstre. Jeg er og har været aktiv i flere humanistære organisationer hvilket bl.a. Har ført til 10 år formandsskab af Børnehjælpsdagen i Danmark, 5 år som sponsor chef i Team Rynkeby/ Børnecancerfonden. Senest har jeg sagt ja til at være teamleder for 10 unge utilpassede drenge i Lars Løkkes projekt “Løkkefonden” jeg skal lære dem at cykle og lære programmering og matematik.

 

Min dør og min mail er altid åben og jeg håber på jeres opbakning til at gøre vælgerforeningen, Venstre Stevns til en moderne, levende og debatterende organisme hvor politik kommer i centrum. Der skal være højt til loftet i debatten og min målsætning er at dem der vil tage ansvar vil også få indflydelse. Det er min generelle holdning til livet og den passer heldigvis også på det parti jeg brænder for. Jeg hørte i dag Lars Løkke citeret for at 90 % af det, ham og hans regering har gennemført i indeværende regeringsperiode, er gennemført med skiftende flertal og uden om blokpolitikken. Det er det Danmark har brug for og det må Stevns også gerne spejle sig i fremover

 

I vil komme til at opleve flere medlems aktiviteter, samt åbenhed og let tilgang til vore politikere. Jeg vil tilstræbe en åben og engageret dialog med vore folkevalgte kollegaer. Her ligger der også en af de helt store opgaver og venter lige om hjørnet. Vi skal stille et nyt hold til Kommunalvalg 2017 – og her må I gerne alle hjælpe til, vi skal stille mindst 19 kandidater og vi kan allerede godt nu begynde at kigge os omkring efter egnede kandidater.

 

Så meget for nu og forsat god dag

 

Birger Hauge

Fmd. Venstre Stevns

[email protected]