Borgmester Mogens Haugaard Nielsen forlader Venstre Stevns

Foto: sn.dk (Mogens Haugaard Nielsen)

Borgmester Mogens Haugaard Nielsen, har her til aften (red. 29. jan 2017) meddelt Venstre Stevns bestyrelse, at han melder sig ud af Venstre og fortsætter som løsgænger i kommunalbestyrelsen året ud.

Mogens skriver bl.a.

"Afstemningsresultatet på Venstre Stevns’ Generalforsamling i onsdags om nyt opstillingsmøde eller ej – altså muligheden for at tilbagerulle et demokratisk afstemningsresultat fra d. 30. august, fordi der var nogen, som ikke syntes at resultatet var tilfredsstillende – stemmer ikke overens med min opfattelse af demokrati og ordentlighed. Dertil kommer den retorik som nogle Venstremedlemmer har benyttet både internt og i det offentlige rum gennem lang tid"

"Afstemningsresultatet, hvor 3/5 af de tilstedeværende stemte for nyt opstillingsmøde, viser mig, at min person vil være genstand for stadig strid i Venstre Stevns frem mod KV2017. Det ønsker jeg ikke for partiet. Jeg håber, at der med min afgang nu kan blive ro i Venstre Stevns."

Undertegnede har over for Mogens Haugaard udtrykt følgende:

"Jeg vil gerne sige dig tak for indsatsen og samarbejdet i den tid vi har kendt hinanden. Som jeg tidligere har sagt, har du måtte tage den urimelige del af den kritik som burde have haft mange flere ejere. Det at den lander hos dig, må have kostet meget på den personlige konto. Jeg forstår din beslutning, selvom jeg synes det er ærgerligt. Du ønskes al mulighed god vind fremover".

Vi skal nu kigge fremad og opstillingsmødet den 28. februar bliver derfor endnu mere vigtig for Stevns. Den 28. vælger vi den person der kommer til at stå i spidsen for det hold der skal vinde den besluttende position i de næste 4 års positive udvikling af Stevns.

Med venlig hilsen

Birger Hauge
Formand
Venstre Stevns